LogoBOOK TID
Logo
BOOK TID

OM LARS

Jeg hedder Lars Jægerfeld Kristoffersen og tilbyder håndlæsning.

I 2023 blev jeg er uddannet håndlæser på Janne Vagn Nielsen håndlæser skole i Frederikssund.

Jeg arbejder også som Manuvision kropsterapeut og chok- traume behandler i Frederiksværk.

Læs mere på SAMSARA.DK

Derudover tilbyder jeg mine kompetencer til at skabe et overblik og struktur i din virksomhed eller til at designe og få udarbejdet en hjemmeside.

Læs mere på FIRMACOACHING.DK

Jeg er født sommeren 1974 i Roskilde.

I 1990’erne blev interessen for det holistiske og spirituelle vækket. Jeg gennemførte en krystalhealeruddannelse på Frederiksberg. Derudover har jeg gennemført delmoduler i kinesiologi.

I årene 1995-2006 har jeg foretaget flere lange rejser som backpacker gennem Sydøstasien. Specielt i Nepal følte jeg mig hjemme pga. den levende kultur som Nepal har at byde på.

I 2002 har jeg som led i min uddannelse som folkeskolelærer, undervist på en Tibitansk skole i Kathmandu i Nepal i et halvt år.

I 2004 gennemførte jeg læreruddannelsen og arbejdede som folkeskolelærer i 10 år. Et job der gav mig stor erfaring i at arbejde med mennesker.

Efter 10 år som skolelærer kaldte mit indre på forandring. Det blev vigtigt for mig at ændre kurs, og komme tilbage til den holistiske og spirituelle vej. Det betød en start på en indre rejse.

Jeg blev anbefalet at kontakte en Body-SDS behandler, som rettede mig op både psysisk og fysisk, og gjorde mig smertefri.

Oplevelsen gjorde stort indtryk på mig, og fik mig til at starte på ManuVisionuddannelsen (som udspringer af Body-SDS) på Frederiksberg. Jeg færdiggjorde uddannelsen i 2016.

Derudover har jeg en efteruddannelse i Chok/Traume hos ManuVision og Nutraceutisk efteruddannelse hos Pharma Nord i 2022.

Jeg har et stort ønske om at give oplevelserne videre til andre med behov for hjælp og støtte i deres liv.

Alle oplevelserne førte frem til en erkendelse af at krop, sind og ånd hænger sammen.

De bedste hilsner

Lars J. Kristoffersen

Bestil din håndlæsning...

Hvis du ønsker at bestille tid til en håndlæsning:

  • så kan du skrive en besked i formularen

  • eller du kan skrive en SMS til +45 22 90 66 60

Så kontakter jeg dig hurtigst muligt